Vi hjälper dig hela vägen!

 

 

Vi vet kort sagt en hel del om kök. Oavsett vad du faller för i vårt sortiment får du alltid massor av fördelar när du väljer Ballingslöv. I mer än 80 år har vi byggt kök med omsorg, kvalitet och stor lyhördhet. Vi har sett de flesta planlösningar och hunnit optimera detaljer som passar olika kök. I vårt sortiment finns traditionella kök och framtida designklassiker.

När vi levererar köket hem till dig är skåpen redan färdigmonterade med luckorna på plats. Allt är förberett för att ditt kök snabbt och säkert skall bli gediget och precis så som du beställt det. Att skåpen är klara vid leverans är förstås smidigt, men den stora fördelen är att du får ett perfekt kök utan glapp och glipor.

Montering av ditt kök kräver lite hjälp om det ska utföras på rätt sätt. På ballingslov.se finner du monteringsanvisningar samt råd och tips på hur du på bästa sätt sköter och vårdar ditt nya kök från Ballingslöv.

Vi har egna hantverkare i bolaget så vi kan snabbt ta fram kostnadsförslag med allt från enklare montering till större lösningar med totalentreprenad.’

 

 

Kontakta oss eller kom förbi vår butik så kan vi hjälpa dig vidare.